Diletta objavila fotografiju s mamom: Doktorica koja krije svoje godine, ali izgleda fantastično

Diletta objavila fotografiju s mamom: Doktorica koja krije svoje godine, ali izgleda fantastično

Endin Čaušević

Italijanska novinarka Diletta Leotta oduševila je jutros svoje fanove fotografijom na Instagramu, a u centru pažnje našla se njena majka.

Diletta ne voli mnogo da priča o svom privatnom životu i ne objavljuje tako često fotografije sa članovima svoje porodice.

Ipak, danas je ova novinarka imala poseban razloga da objavi fotografiju sa svojom majkom Ofeliom. Naime, njena majka Ofelia danas proslavlja svoj rođendan, a Diletta je objavila fotografiju s njim sa sjajnim opisom.

"Divim se tvojoj snazi, tvojoj hrabrosti, tvojoj slatkoći i tvojoj sposobnosti da pripremiš pastu po najboljem standardu na svijetu. Sretan rođendan", napisala je Diletta.

Njena majka Ofelia dobila je velike komplimente ispod fotografije jer su mnogi oduševljeni njenim izgledom, te su poručili da izgledaju kao sestre.

Oglasi

Poznato je da njena majka radi kao doktorica na Siciliji gdje i živi, te često posjećuje Dilettu čija adresa je u Milanu. No, zanimljivo je da Ofelia krije godinu rođenja, te u javnosti nije poznato koliko ona zapravo ima godina.

Ofelia je otkrila samo da je rođena 29. oktobra, a na njenom Instagram profilu otkrila je još da voli umjetnost i arhitekturu. Prati je 22 hiljade ljudi, a popularnost joj je narasla nakon što se otkrilo da je ona Dilettina majka.

Također, pored Dilette ona ima i sina Mirka koji je po zanimanju estetski hirurg.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti