Sve je puklo za nekoliko mjeseci: Diletta ostavila turskog glumca zbog nestvarne ljubomore
Foto - Instagram

Završena romansa

Sve je puklo za nekoliko mjeseci: Diletta ostavila turskog glumca zbog nestvarne ljubomore

M. Šljivak

Atraktivna italijanska voditeljica Diletta Leotta više nije zajedno sa turskim glumcem Canom Yamanom.

Kako navode italijanski mediji, Diletta je nakon svega četiri mjeseca veze odlučila da stavi tačku na vezu sa glumcem, a navodi se kako je njegova velika ljubomora uzrokovala raskid.

Novella 2000 tvrdi kako 31-godišnji glumac nije mogao da trpi sve poglede prema Diletti. Često je bio ljubomoran i ona je na kraju prelomila.

"Čini se da je upravo ona odlučila da okonča sve. Njegov šarm nije bio dovoljan, jer Diletta nije mogla da prijeđe preko nekih stvari. Zbog toga je odlučila da završi vezu na koju su mnogi gledali sa skepticizmom od samog početka", rekao je Roberto Alessi.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CNxnKBCr64n/[/instagram]

Također, novinar Santo Pirrotta je za TV8 ponovio sličnu priču i ističe da je Diletta odbila da sa Canom putuje u Tursku kako bi upoznala njegovu porodicu.

Oglasi

"Diletta i Can su se razišli, a ona je stala na kraj ovoj priči. Njegova ljubomora nije mu nikako pomagala. Smatrao je da su njene fotografije na društvenim mrežama previše provokativne", rekao je on i zatim je dodao:

"Njen takav pristup je previše različit od njegove kulture. Vratila mu je i zaručnički prsten, ali još uvijek niko javno ne želi potvrditi da je veza završena", rekao je Pirrotta.

Diletta i Can Yaman vezu su započeli u januaru ove godine. Romansa je krenula nakon brojnih špekulacija da je u vezi sa Zlatanom Ibrahimovićem, a par se prestao skrivati nakon nešto više od dva mjeseca.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CNRvdBwLb50/[/instagram]

Međutim, očigledno da Diletta nije mogla više da podnese njegove ljubomorne scene zbog provokativnih fotografija i nastupa i odlučila je da okonča još jednu vezu.

Prije nekoliko mjeseci atraktivna Italijanka ostavila je i jednog od najboljih italijanskih boksera Danielea Scardinu.

Oglasi