Diletta uskoro u vjenčanici!

Udaje se zgodna novinarka

Diletta uskoro u vjenčanici!

Edmir Škorić

Magazin "Chi" donio je informaciju kako će Diletta Leotta uskoro postati supruga turskog glumca Cana Yamana.

Can i Diletta već neko vrijeme su u vezi. Iako se isprva sumnjalo u njihovu vezu, odnosno vjerovalo se da je to sve marketinški trik, čini se da je zgodna italijanska sportska novinarka zaista zaljubljena u slavnog turskog glumca.

Njih dvoje su već viđeni na raznim destinacijama zajedno i zagrljeni, ne kriju vezu, a uz to, sada su navodno otišli korak dalje i spremni da se "uzmu".

Magazin "Chi" navodi da je Diletta pristala da se uda za Cana i da je plan Sicilijanke da se seli u Rim gdje će živjeti zajedno sa svojim dragim.

Lijepa Diletta je san muškaraca širom svijeta, ali čini se da je samo jedan čovjek na svijetu na kraju te sreće da se budi ujutro pored jedne od najljepših žena na planeti.

Top Komentari

arijan10
Ima da zivi 500god... plastika se ne razgradjuje tako lako
10 0
AmarSahin
Molimo izvještavajte nas kada oni budu pravili djecu, kako će da se zovu, kao što vidite po komentarima mi baš obožavamo ove vaše članke o Diletti i turskom glumcu.
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi