Tragedija u porodici igrača Borca: Poginula mu majka nakon što je automobilom udarila u konja

Teška nesreća u blizini Mostara

Tragedija u porodici igrača Borca: Poginula mu majka nakon što je automobilom udarila u konja

Endin Čaušević

Velika tragedija potresla je sinoć porodicu bh. fudbalera Dine Ćorića jer je njegova mama poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć desila u blizini Mostara, a detalji ove nesreće su zaista mnoge ostavili bez teksta.

Teška saobraćajna nesreća desila se sinoć u blizini Mostara na magistralnoj cesti M-17 u mjesti Selišta Krusevo, a život je izgubila 55-godišnja žena.

Prema informacijama MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona do nesreće je došlo kada je vozačica upravljajući automobilom Peugeot naletjela na konja koji je izletio na cestu, te je nažalost od zadobijenih povreda preminula.

Riječ je o M.Ć. rođenoj 1967. godine kojoj su članovi hitne pomoći pokušali da pomognu i spase je, ali nažalost to nisu uspjeli da urade.

Jutros je nažalost potvrđeno da je riječ o mami fudbalera banjalučkog Borca, Dine Ćorića, koja je nastradala u 55. godini života.

Ova vijest je žestoko udrmala porodicu Ćorić, ali i 32-godišnjeg fudbalera koji se sa banjalučkim klubom spremao za sutrašnju utakmicu u Trebinju protiv Leotara.

Oglasi

No, već sada je jasno da Ćorić neće biti u konkurenciji za ovu utakmicu i već se nalazi u Hercegovini sa svojom porodicom.

Portal SportSport.ba želi da izrazi saučešće porodici Ćorić u ovim teškim momentima za njih.

Podsjećamo, Ćorić je ponikao u Širokom Brijegu, a početkom 2021. godine karijeru je nastavio u dresu banjalučkog Borca.

Iskusni fudbaler je u dosadašnjem dijelu sezone za Borac odigrao osam mečeva u Premijer ligi.

Također, treba istaći da se sutrašnja utakmica između Leotara i Borca igra od 13 sati na stadionu Police.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi