Dirljiv oproštaj Canizaresa od preminulog sina

Mali Santi preminuo u petoj godini

Dirljiv oproštaj Canizaresa od preminulog sina

Midhat Šljivak

Dugogodišnji golman španske reprezentacije i ekipe Valencije Santiago Canizares proživljava težak životni period.

Prije nekoliko dana legendarnom golmanu je preminuo petogodišnji sin Santi koji je u prisustvu prijatelja i rodbine sahranjen u Valenciji.

Canizares se na Twitteru zahvalio svima na podršci i još se jednom prisjetio malenog Santija, kojeg nikad neće zaboraviti.

"Jučer smo se oprostili od Santija u prekrasnoj vjerskoj ceremoniju koju mu je majka pripremila. Želim da se zahvalim svima koji su bili na sahrani, koji su mi poslali poruke podrške", napisao je Canizares, te je dodao:

"Puno mi je srce. Hvala vam za svu ljubav prema Santiju. Siguran sam da će uspomena na njega uspostaviti mir u našim životima. Svjesni smo da se mora ići dalje. Nikada te nećemo zaboraviti", stoji u porukama Santiaga Canizaresa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi