Zabava za pamćenje na Marbelli: DJ Erling Haaland za miksetom
Foto: Screenshot

Isplivao snimak

Zabava za pamćenje na Marbelli: DJ Erling Haaland za miksetom

E. Ganibegović

Erling Haaland svoj godišnji odmor provodi na španskom primorju, tačnije na Marbelli.

Očekuje se da će se Haaland pridružiti momčadi Pepa Guardiole početkom jula nakon što se vrati s odmora.

Zatim će ići sa Cityjem na njihovu predsezonsku turneju u Americi u pripremama za obranu naslova u Premier ligi i napad na Ligu prvaka.

No prije nego što se usredotoči na ono što će donijeti naporna prva godina u engleskom fudbalu, norveški reprezentativac se opušta u Španiji. 

Bivši as Red Bull Salzburga proveo je subotu navečer u noćnom klubu Momento, gdje se na video snimci vidi kako nosi slušalice zajedno s DJ-em Angelom Sanchezom.

Isječak DJ-a koji je podijelio na svojoj Instagram priči pokazuje kako Haaland "divlja" za miksetom, a priutni su brzo snimili visokog centarfora.

Podsjetimo, Haaland je i na jednoj plaži oduševio dječake s kojima je zaigrao fudbal. 

Top Komentari

user1639705257
Hajde napišite kako je blizu Banja Luke kosio i pokosio puno sijena i da je dobio državljanstvo WC-a i da je kao istaknuta ličnost još goFna po štalama čistio.. Svaka mu dala a sada ide priznanje od Dode ludog i one mu kurawe plave (ne znam ni kako se zove hehehe) i eto ga srpski Halland.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi