Dječak kojeg je Hazard šutnuo, odlučio da zaradi na slavi

Dječak kojeg je Hazard šutnuo, odlučio da zaradi na slavi

Midhat Šljivak

Dječak, kojeg je fudbaler Chelseaja Eden Hazard šutnuo na utakmici protiv Swanseaja, odlučio je da zaradi na slavi koju je stekao zbog ovoga.

Charlie Morgan, koji je sin vlasnika Swanseaja, sakupljao je lopte tokom utakmice Capital One Kupe protiv londonskih Plavaca, a kako je htio da zadržava igru bacio se na loptu, nakon čega ga je Eden Hazard udario dok je ležao.

Mladi Morgan je preko noći postao vrlo popularan. Imao je preko 80.000 pratilaca na Twitteru, a sada je odlučio i da zaradi na slavi stečenoj u januaru ove godine. Postavio je jaknu koju je nosio na utakmici, na e-bay, te se nada kako će je prodati za 20.000 funti.

Ipak, novac neće zadržati za sebe, već će sve pokloniti u humanitane svrhe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.