Dječak je uzalud molio i vikao: Zvijezde Reala ga ostavile bez autograma
Foto - Screenshot

Niko ne želi da rizikuje

Dječak je uzalud molio i vikao: Zvijezde Reala ga ostavile bez autograma

Midhat Šljivak

Mladi navijač Real Madrida ostao je danas bez željenih autograma od zvijezdi kraljevskog kluba.

Dječak je na izlazu iz klupskog trening-centra molio i vikao kako bi neko od igrača stao i dao mu autogram, ali u tome nije uspio.

Nije mu pomoglo ni to što ih im je tepao nazivajući ih simpatičnim imenima i svi su prošli pored njega, ali i ostalih navijača.

Naravno, da je situacija sa koronavirusom drugačija, vjerovatno bi neko od njih i stao, ali ovog puta niko ne želi ništa da rizikuje.

Bit će naravno druge prilike sasvim sigurno.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

quaresma 18<<<
e čuj Lukita hahaha
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi