Djevojka bivšeg Zmaja zapalila Maldive: Nećete moći da skinete pogled sa nje

Ostavlja bez daha

Djevojka bivšeg Zmaja zapalila Maldive: Nećete moći da skinete pogled sa nje

O. Lekić

Djevojke i žene fudbalera igraju izuzetno važnu ulogu u životima svojih muškaraca. Prate ih na utakmice i bitne događaje, a mnoge su često poznate kao i njihovi izabranici.

Jedna od onih koja u posljednje vrijeme sve više puni medijske stupce je Vedrana Bovan. U pitanju je djevojka Mijata Gaćinovića, a da je bilo sreće možda bismo je i danas ubrajali među najseksipilnije bh. WAG-sice, pošto je sjajni vezista Eintrachta prije nego što se opredjelio za Srbiju igrao za omladinske selekcije BiH.

I Vedrana je baš kao i Mijat rođena u Trebinju, ali prije više od deset godina se s porodicom preselila u Novi Sad, gdje je ujedno i planula ljubav između njih dvoje. Ni Mijatov transfer u Njemačku ih nije razdvojio, početkom godine su se čak i vjerili, a da uživaju u ljubavi svakako svjedoče i fotografije koje objavljuju na društvenim mrežama.

Odlučili su sada da otputuju što dalje od Srbije, tačnije na Maldive, a Vedrana ne propušta prilike da na egzotičnom ljetovalištu napravi provokativne fotografije koje doslovno izluđuju muškarce. 

Promo

Top Komentari

casimiro
E svasta!prosjek treba!Jebem vas u naslov!
30 4
Gladijajator iz mraka
Ne znam zasto mediski prostor ovom liku,nabijem i njeg i nju na georgia svog
21 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi