Djevojka Hrvatskog reprezentativca: Želim puno djece

Kraljica Hrvatske uživa u vezi sa fudbalerom

Djevojka Hrvatskog reprezentativca: Želim puno djece

Fudbalski reprezentativac Hrvatske Domagoj Vida više od 18 mjeseci je u vezi sa atraktivnom Ivanom Gugić, koja je aktuelna Kraljica Hrvatske.

Ivana obožava modne piste, a tvrdi da jedva čeka da se uda i da dobije djecu sa fudbalerom.

"U maju će biti godinu dana od kako sam postala Kraljica Hrvatske. Moram da kažem da je to jedno lijepo iskustvo. Iako smatram da nisam iskoristila sve svoje prilike koje sam imala, ali sam odabrala drugi pravac, tako da mi nije žao. Između krune i ljubavi, izabrala sam ljubav. To je bila spontana odluka, jer kada sam postala Kraljice Hrvatske bila sam jako zaljubljena i ništa mi drugo nije bilo važno. Uživam u ljubavi, lijepo mi je", kazala je Ivana Gugić.

Da joj kuhinja i domaćinstvo nisu jača strana lako je zaključiti, ali atraktivna Hrvatica kaže kako je počela učiti da kuha.

"Počela sam da kuham. Imam jedno jelo koje kuham. Jedva čekam da se vjenčamo. Kada sam bila mala maštala sam o velikom vjenčanju sa puno ljudi, jer sam mislila da su mi svi prijatelji. Mi smo već razgovarali o djeci nakon mjesec dana veze. Želimo da imamo puno djece, ali kada se dogodi bićemo sretni. Već imamo imena i za djevojčicu i za dječaka", kazala je djevojka fudbalera Dinama iz Kijeva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.