Nervozna djevojka udarila policajku na utakmici i napravila je grešku života

Bizarna scena

Nervozna djevojka udarila policajku na utakmici i napravila je grešku života

Midhat Šljivak

Nova sezona najjače svjetske bejzbol lige (MLB) počela je žestoko na tribinama širom Sjedinjenih Američkih Država i Kanade.

Otvaranje sezone Blue Jaysa u Torontu dovelo je do obračuna navijača na tribinama, a jedna djevojka je odlučila da usput udari i policajku, zbog čega je itekako zažalila.

Policija je reagovala nakon tuče na tribinama, a zatim je djevojka donijela odluku da udari policajku koja je reagovala. Odmah je bačena na tlo, stavljene su joj lisice i odvedena je u pritvor.

"Žena i muškarac su započeli obračun s nekoliko navijača na utakmici. Policajci su pokušali smiriti situaciju, te su željeli ispratiti ratoborne navijače izvan stadiona. Potom se žena okrenula i udarila je policajku u lice", saopšteno je iz policije Toronta.

Nervozna djevojka je na kraju završila iza rešetaka. Suočava se s ozbiljnom kaznom zbog napada na policiju, a po svemu sudeći određeno vrijeme neće moći da prisustvuje utakmicama u Torontu.

Obračuni na bejzbol utakmicama nisu ništa novo. Navijači su često nervozni, pa šakama odluče riješiti nesporazume. To ih često košta i desi se da dobiju višegodišnje zabrane dolaska na utakmice.

Oglasi