Djevojke i supruge francuskih zvijezda: Jedna se ipak posebno ističe...

Ljepotice kao iz bajke

Djevojke i supruge francuskih zvijezda: Jedna se ipak posebno ističe...

Edmir Škorić

Francuska nogometna reprezentacija prvak je svijeta nakon što je u finalu Mundijala u Rusiji stigla do trijumfa nad Hrvatskom (4:2).

Francuzi su ostvarili veliki uspjeh, a jednako u tome slave i supruge te djevojke nogometaša. One su tokom čitavog trurnira bodrile svoje muškarce, pa sada skupa uživaju u zlatu.

I mora se priznati da francuski nogometaši imaju dobar ukus kada su djevojke u pitanju.

Paul Pogba je izabrao Mariju Salaues, danas model, a nekad agentica za nekretnine.

Maria Salaues, djevojka Paula Pogbe

Olivier Giroud pored sebe ima suprugu Jennifer, s kojom ima troje djece.

Amerikanka se 2011. godine udala za napadača Chelseaja.

Erika Choperena je nekoliko puta rekla 'ne' Antoineu Griezmannu, da bi na kraju pristala izaći s njim, a sve je počelo dok je ovaj igrao za Real Sociedad, dok je Erika u to vrijeme studirala.

Djevojka Huga Llorisa je diplomirana pravnica

Marine Lloris je diplomirana pravnica, a još 2002. godine je upoznala današnjeg supruga Huga, za kojeg se udala u svom rodnom gradu Nici. Izuzetno je lijepa i pametna, ali i jako popularna u Francuskoj, ponajviše zahvaljujući golmanu Tottenhama.

Isabelle Matuidi je s Blaiseom od djetinjstva i jedan su od onih savršenih parova. I ona, poput drugih supruga, u stopu prati svog muža, pa je tako bila i na svakom meču u Rusiji.

Djevojka Benjamina Pavarda

Rachel Legrain-Trapain je djevojka Benjamina Pavarda i bivša je Miss Francuske.

Posebno je lijepa i zgodna Charlotte Pirroni, djevojka Floriana Thauvina, a Alicia Aylies, djevojka Kyliana Mbappea, tek bi trebala da se "utrpa" u svijet pozantih.

Međutim, posebno se ističe Pamela Anderson, poznata glumica i najpoznatija "zečica", koja ima 51 godinu i puno je starija od svog dečka Adila Ramija, stopera francuske reprezentacije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije