Dobio dijete s ljubavnicom, pa se nakon osam godina veze odlučio vratiti ženi

Buran život Kolarova

Dobio dijete s ljubavnicom, pa se nakon osam godina veze odlučio vratiti ženi

Endin Čaušević

Srbijanski reprezentativac Aleksandar Kolarov našao se na meti tamošnjih tabloida koji su objavili poprilično šokantnu priču iz života fudbalera Rome.

Kolarov je često na meti tabloida u Srbiji, a tako je bilo i ovaj put jer su saznali šokantne priče iz njegovog ljubavnog života. Kolarov je već neko vrijeme u braku sa Vesnom s kojom ima dvoje djece, no poznato je da je dugi niz godina imao ljubavnicu Kristinu.

Kako navode mediji u Srbiji, Kolarov je čak osam godina imao paralelne veze sa Vesnom i Kristinom, a prije tri godine dobio je sina sa svojom ljubavnicom. Ipak, svi su ostali u šoku kada se Kolarov odlučio vratiti svojoj ženi i ostaviti ljubavnicu tik nakon poroda.

Kolarov je priznao sina kojeg ima s bivšom ljubavnicom, ali on i njegova supruga vješto izbjegavaju pričati na ovu temu. Nije poznato da li Kolarov posjećuje svog sina kojeg ima sa Kristinom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi