Dobro poznati Brazilac pokazivao sutkinji što nije smio

Dobio opomenu

Dobro poznati Brazilac pokazivao sutkinji što nije smio

Jedan od najpoznatijih fudbalera u historiji Real Betisa, Brazilac Denilson, još uvijek odigra poneku utakmicu. 

On je nastupio u jednom prijateljskom susretu u Brazilu gdje je imao veoma zanimljiv 'nastup'. Naime, nakon što je u jednom trenutku pomoćna sutkinja dosudila ofsajd Denilsonu, on joj je gestikulirao rukama, a Brazilci pišu da je pokazao srce.

Nakon što je to uradio u dva navrata, glavna sutkinja je odlučica da ga opemene kako bi prestao. Dakle, očito da udvaranje, barem u tom trenutku nije urodilo plodom.

Podsjetimo, ovaj fudbaler je svojvremeno od strane Real Betisa plaćen 31,5 milion eura Sao Paulu, a u Španiji je proveo sedam sezona prije nego što je pređao u redove Bordeauxa. Za reprezentaciju Brazila je upisao 61 utakmicu i postigao jhe osam golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi