Dojava o bombi lažna, u Kijevu otvorene sve metro stanice

Pred finale

Dojava o bombi lažna, u Kijevu otvorene sve metro stanice

Edmir Škorić

Dojava o bombi u metro stanicama u Kijevu ispostavila se lažnom, zbog čega su ponovo otvorene stanice.

Večeras Real Madrid i Liverpool u Kijevu igraju veliko finale Lige prvaka, pa je ukrajinska metropola trenutno centar svijeta.

Kada je stigao poziv o dostavljenoj bombi u nekoj od metro stanica, nastala je velika panika među navijačima, ali ubrzo se ispostavilo da je dojava bila lažna.

Policija je pregledala sve metro stanice, ustanovljeno je da nema eksplozivnog uređaja, pa su nakon nekoliko sati otvorene 'sporne' metro stanice u Kijevu.

Nadamo se da neće biti nepredviđenih problema i da će sav fokus biti na igračima koji će se od 20:45 sati boriti za veliki trofej.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije