Dok ostali fudbaleri žongliraju rolnom toalet papira, Bojan Krkić piše kolumne

Našao je zanimljiv hobi

Dok ostali fudbaleri žongliraju rolnom toalet papira, Bojan Krkić piše kolumne

Endin Čaušević

Bivši napadač Barcelone, Bojan Krkić, otkrio je zanimljivu strast tokom kućne izolacije.

Krkić se nalazi u karantinu već skoro mjesec dana, ali je našao zanimljiv način kako da mu vrijeme brže prolazi. Mnogi fudbaleri se oglašavaju na društvenim mrežama radeći razne izazove, ali je Krkić otišao korak dalje.

Španski napadač je tokom karantina otkrio da ima veliku strast, a to je pisanje kolumni. Krkić piše kolumne za katalonski Sport koje u javnost izlaze svakog utorka.

On se oglasio jučer na Twitteru i pokazao je da sprema novu kolumnu, te da je ovaj put tema njegov bivši saigrači iz Barcelone, Xavi Hernandez.

"Pisanje je jedna od stvari u kojoj najviše uživam tokom ovog karantina. Ovako se spremam za kolumnu koju piše za Sport. Ovaj put je ona posvećena Xaviju Hernandezu", poručio je Krkić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti