Đoković ponovo u humanoj misiji

Veliko srce Novaka Đokovića

Đoković ponovo u humanoj misiji

Pored velikih obaveza na ATP Touru, Novak Đoković često pronalazi vremena za humanitarni rad.

Njegova fondacija do sada je pokrenula veliki broj humanitarnih akcija, a uoči početka Australian Opena najbolji srbijanski teniser odlučio je da organizuje gala događaj u cilju prikupljanja novčanih sredstava za obrazovanje djece. 

"Veoma sam ponosan što ću biti domaćin ovako posebnog događaja u Melbourneu, mjestu u kojem imam fantastičnu podršku svih ovih godina", rekao je Novak.

Ovaj događaj zakazan je za 11. januar na Margaret Court Areni, a svoje prisustvo već su potvrdili mnogobrojni australijski sportisti te poznate javne ličnosti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi