Dominika, a gdje ti je grudnjak?

Selfie za kratko vrijeme postao pravi hit

Dominika, a gdje ti je grudnjak?

Adnan Beganović

Jedna od najseksipilnijih teniserki Dominika Cibulkova još jednom je obradovala svoje fanove koji je prate na Instagramu.

Zgodna slovasčka teniserka napravila je selfie u kupatilu koji je objavila na svom Instagram profilu, te je raspalila maštu muškaraca.

"Evo šta se desi kada na toalet pauzu ponesete telefon", napisala je Dominikam a njen selfie je u lkratkom vremenu postao pravi hit.

Namjerno ili ne, slovačka teniserka je pokazala mnogo više nego što su njeni fanovi očekivali, pošto je na sebi imala samo majicu bez grudnjaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.