Velike neugodnosti za Dončićevu mamu: Izvinjavala se zbog neprimjerenih poruka na Instagramu

Neko joj hakovao profil

Velike neugodnosti za Dončićevu mamu: Izvinjavala se zbog neprimjerenih poruka na Instagramu

E. Čaušević

Mama Luke Dončića, Mirjam Poterbin, našla se ponovo u centru pažnje zbog problema na Instagramu.

Dončićeva mama na Instagramu ima skoro 50.000 pratitelja, ali je prethodnih dana bila u problemu jer se nije mogla prijaviti na svoj profil.

Mirjam se oglasila nakon toga da joj je neko hakovao profil, te da je sada problem riješen.

No, nakon toga shvatila je da je neko s njenog profila slao razne poruke ljudima na Instagramu, a to su većinom bile poruke neprimjerenog sadržaja.

"Pozdrav, prijatelji. Sigurna sam da ste primijetili da mi je preko vikenda profil bio hakiran. Sretna sam podijeliti s vama da hakeri nisu pobijedili i uspjela sam vratiti profil. Izvinjavam se fanovima zbog poruka koje su hakeri slali. Ovo sam stvarno ja i uspjela sam vratiti profil".

[instagram]https://www.instagram.com/p/CLUk2rplcHN/[/instagram]

Top Komentari

amarosim
Stara,hakovao bih ja tebe..
6 1
zevs
nešto sam se zaljubio u ovu, sad ne znam jel zato što joj je sin milioner il je to ista ljubav
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi