Dončić na poklon dobio Fiću, ali ne može da ga vozi

Zvijezda Real Madrida

Dončić na poklon dobio Fiću, ali ne može da ga vozi

Najbolji mladi evropski košarkaš Luka Dončić za 18. rođendan dobio je zanimljiv poklon. 

Dončić je za punoljetstvo dobio automobil Zastava 750 - poznatiji kao Fićo, a sa svojim novim ljubimcem se pohvalio na društvenim mrežama. 

Mediji su odmah prenijeli da je Fićo ustvari poklon od oca Saše, međutim Dončić senior je u razgovoru za Kurir istakao da iza ovog iznenađenja ne stoji on već Lukin prijatelj iz Slovenije. 

"Ne znam ko mu je poklonio Fiću, mislim da je neko od prijatelja iz Slovenije, ali u svakom slučaju, dobra je fora",  izjavio je Saša Dončić i potom dodao: 

"Mi nikad nismo imali Fiću, već smo vozili neke veće automobile. Sumnjam da će ga Luka baš mnogo voziti jer ne može da stane u njega. Možda ako bude sjedio na zadnjem sjedištu", dodao je stariji Dončić. 

Poklon za 18. rođendan Dončić neće moći odmah voziti, budući da još uvijek nema položen vozački ispit. Uzimajući u obzir na kakav način mu se razvija karijera, jasno je da će Fićo biti samo ukras i da će sebi uskoro priuštiti nekog luksuznog četverotočkaša. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi