Dotakao dno: Gasciongne se nakon tuče bori za život

Učestvovao u tuči u londonskom hotelu

Dotakao dno: Gasciongne se nakon tuče bori za život

Endin Čaušević

Nekadašnji reprezentativac Engleske, Paul Gasciogne, još uvijek muku muči sa svojim problemima sa alkoholom.

Bivši fudbaler Tottenhama i Lazija nalazi se na samom dnu zbog svoje ovisnosti o alkoholu. Njegove fotografije prije nekoliko mjeseci šokirale su javnost, te mnogi nisu mogli da vjeruju kako on trenutno izgleda.

Gasciogne se danas ponovo našao u centru pažnje, a naravno glavni krivac za to bio je alkohol. On je jučer učestvovao u jednoj tuči koja se dogodila u jednom hotelu u Londonu. Zbog povrede glave nekadašnji fudbaler je završio u bolnici.

"Gazzu su gurnuli niz stepenice, a jedan čovjek koji je bio njegov prijatelj udario ga je nogom u glavu. Trebamo biti iskreni i reći da je dotakao dno. Samo se nadam da će se izvući iz svega ovoga, jer se zbog svega bori za život", rekao je jedan od njegovih prijatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi