Doveli četiri djevojke, pa orgijali na stadionu: Na njihovu nesreću, sve je snimljeno

Kakav propust

Doveli četiri djevojke, pa orgijali na stadionu: Na njihovu nesreću, sve je snimljeno

Edmir Škorić
Teme:

Nogometaši norveškog Branna odveli su na večeru dobrodošlice novajlije u timu, a onda se druženje na stadionu pretvorilo u prave orgije.

Norveški BT tvrdi da je grupa od 12 igrača sa sobom dovela i četiri djevojke, te da su svi zajedno boravili na stadionu Branna, gdje su proveli pet sati zajedno - od ponoći do pet ujutro.

Ugasili su mobitele kako bi sve bilo u tajnosti i kako ne bi niko ništa snimao, ali su zaboravili da stadion ima videonadzor.

Kamere na stadionu uhvatile su sve, od seksa s djevojkama do toga da su mnogi potpuno goli trčali travnjakom i pravili se da slave golove.

Iz Branna su spremni da ih kazne, a direktor kluba Jimmi Nageg Jacobsen je rekao da je obavljen ozbiljan razgovor s igračima, ali da ih neće suspendovati jer bi to bilo previše.

Top Komentari

makelele
Svaka cast, ozbiljni decki, ko jos dolazi poslije ponoci na stadionu i trci... znaci da su zagrizeni i da se trude, dok toliko treniraju :D
10 0
emial766
Je levata, 12 na 4. Luzeri. Da je obrnuto onda bi im cestito
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti