"Doveli su me u klub jer je predsjednik htio da spava sa mnom"

Milica Dabović otkriva

"Doveli su me u klub jer je predsjednik htio da spava sa mnom"

M. Šljivak

Poznata srbijanska košarkašica Milica Dabović otkrila je kako je dovedena u jedan klub samo zato jer je predsjednik tog tima želio da spava s njom.

Međutim, kako je odbila da pristane na seks s predsjednikom, otjerana je nakon tri mjeseca i nije dobila nijednu platu.

"Doveli su me u jedan grčki klub jer je predsjednik kluba želio da spava sa mnom. Kako se to nije desilo, otjerali su me nakon tri mjeseca i nisu mi platili", rekla je Milica za Alo i nastavila je opisivati svoje iskustvo:

"Dešavalo mi se da mi nude veliki novac za jednu noć. Nije važno o kojoj sumi je riječ. To mi se desilo dok sam igrala u Turskoj. Sretna sam što nikada nisam širila noge, ni kada sam zarađivala 20.000 eura mjesečno, ni kada nisam imala ni dinara. Izbor uvijek postoji. Obraz mi je čist i mogu mirno da spavam", istakla je Dabovićka.

S obzirom na zemlje koje je spomenula pretpostavlja se da je riječ o Bešiktašu i grčkom klubu Paleo Faliro, gdje je otišla 2009. godine.

Inače je i u Bešiktašu dobila otkaz jer se slikala gola za jedan časopis.

Top Komentari

Jupp
Nesto sam siguran da je predsjednik dobio sta je htio :)
8 3
BobPaisley
...ja vjerujem da je predsjednik ipak umocio,a ti uzela lovu.
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi