Drama na Mallorci: Vladimir Kličko spašen s zapaljene jahte

"Htio sam malo adrenalina..."

Drama na Mallorci: Vladimir Kličko spašen s zapaljene jahte

E. Čaušević

Legendarni ukrajinski bokser Vladimir Kličko doživio je pravu dramu na odmoru u Mallorci.

Bivši prvak svijeta u boksu trenutno se nalazi na Mallorci sa svojom porodicom i prijateljima na odmoru. Međutim, sve je moglo kobno da završi u nedjelju navečer.

Naime, Kličko je objavio na svom Twitter profilu da je doživio veliku dramu na Mallorci. On je bio na jahti s porodicom i prijatelja, no onda se ovaj brod zapalio.

Vatra se proširila velikom brzinom, ali na svu sreću obalna straža je ekspresno reagovala i spasila ih. Ono što je najvažnije jeste da niko nije povrijeđen, a vatra je u potpunosti ugašena.

"Budite oprezni kada nešto želite jer sudbina uzme sve u svoje ruke. Htio sam malo adrenalina, a dobili smo ga i previše. U nedjelju navečer zapalila se jhta na kojoj sam bio s porodicom i prijateljima. No, obalna straža je odmah reagovala i evakuirala nas i spasila. Što je najvažnije svi smo dobro", poručio je Kličko.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi