Drama u Manchesteru: Jose Mourinho na meti pljačkaša

Portugalac na kraju dobro prošao

Drama u Manchesteru: Jose Mourinho na meti pljačkaša

Endin Čaušević

Portugalski stručnjak Jose Mourinho nakon nekoliko mjeseci pauze novi trenerski angažman dobio je na klupi Manchester Uniteda.

Mourinho je prije nekoliko sedmica stigao u Manchester, te je odmah našao luksuznu vilu u kojoj će boraviti s porodicom tokom mandata u Crvenim đavolima. Ipak, dolazak u Manchester nije baš protekao po planu za ovog stručnjaka.

Naime, Mourinho je prije sedam dana gledao u svojoj kući finale Evropskog prvenstva i nije ni slutio da je njegova kuća meta pljačkaša. Njegova služavka uočila je nepoznatog momka koji se nalazio u kući i brzo je kontaktirala policiju.

Mourinho je s prozora svoje vile posmatrao kako policija privodi pljačkaša Guyja Romana, te je kasnije priznao da se prepao kada je čuo povike iz dnevnog boravka. Roman je osuđen na mjesec dana zatvora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi