Draxler dane izolacije provodi sa 'bombom'
Foto: Instagram

Nakon desetogodišnje veze

Draxler dane izolacije provodi sa 'bombom'

Fudbaler PSG-a Julian Draxler jedan je od onih kojima ne padaju teško dani u izolaciji.

Njemački ofanzivac je nedavno okončao desetogodišnju vezu sa Lenom Stiffel, inače srednjoškolskom ljubavi, ali na svu sreću dane u izolaciji ne mora provoditi čameći u samoći.

Draxleru se isplatilo što je negdje krajem prošle godine došao na gala-večeru koju je organizovao njegov bivši saigrač Blaise Matuidi. Na njoj su bile prisutne brojne poznate ličnosti, ali i Sethanie Taing, koju je povela ljubljena Marca Verattija.

Ova plesačica i koreografkinja se na prvi pogled svidjela Draxleru, a kako su se iskre poklopile, odlučili su u međuvremenu da uplove u vezu i danas su nikad skretniji. Igrom sudbine (odnosno pandemije) sada 24 sata provode dnevno i to im, sudeći po fotografijama koje objavljuju, uopšte ne pada teško.

Sethanie je među navijačima PSG-a itekako popularna, ali i na društvenoj mreži Instagram gdje je prati više od 65 hiljada ljudi.

View this post on Instagram

A post shared by Sethanie taing 🇫🇷🇰🇭 (@sethanietaing) on

View this post on Instagram

Sen Sabaï Sabaï

A post shared by Sethanie taing 🇫🇷🇰🇭 (@sethanietaing) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi