"Drogu mi je dao otac, imao sam 12 godina i bacao sam se po stanu..."

Bivši fudbaler Liverpoola i Arsenala otkriva

"Drogu mi je dao otac, imao sam 12 godina i bacao sam se po stanu..."

Nekadašnji fudbaler Arsenala i Liverpoola Jermaine Pennant uskoro će izdati autobiografiju pod nazivom "Mental" u kojoj je otkrio mnogo zanimljivih detalja iz svog života.

Jedna od interesantnijih priča tiče se konzumiranja marihuane, za šta Pennant tvrdi da je probao samo jednom i nikada više.

Bilo je to kada je imao 12 godina, a travu mu je dao - njegov otac.

"Droge me nikada nisu privlačile, valjda jer sam vidio ljude koje je ona uništila. Nikad se nisam drogirao, ali jednom sam probao marihuanu. Bilo je to kada sam imao 12 godina", započeo je Pennant, te nastavio:

"Otac mi je dao da probam marihuanu i nakon par minuta, bacao sam se svuda po stanu. Bilo je to ludilo. Otac se 'kidao' od smijeha i rekao da će me to naučiti lekciju".

"Marihuanu ne smatram opasnom drogom poput recimo heroina, ali je ilegalna. Nisam od tada nikada pušio travu", napisao je bivši engleski fudbaler u svojoj autobiografiji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi