Srbi je ne podnose, majka joj Bosanka: Pjevala na finalu LP, sada je fotkom napravila životnu grešku

Otkrila previše

Srbi je ne podnose, majka joj Bosanka: Pjevala na finalu LP, sada je fotkom napravila životnu grešku

Admin Čaušević

Slavna pjevačica Dua Lipa našla se u centru pažnje i to svojom krivicom nakon što je otkrila dokaze kako je imala seksualni odnos u tuš kabini poslije čega se i fotografisala.

Dua Lipa je ljubiteljima sporta ostala upamćena po spektakularnom nastupu na finalu Lige prvaka 2018. godine u Kijevu kada je Real Madrid pobijedio Liverpool.

Iako je formalno Britanka, ona vodi porijeklo sa Kosova i poznata je po tome da vrlo često podržava reprezentaciju Kosova, posebno u situacijama kada su u pitanju rivalstvo sa Srbijom.

Svojim objavama vrlo često zna povući živac i kod srbijanskih sportista koji se ne libe da joj komentarišu ili odgovore putem Instagrama.

Dua Lipa je jako aktivna na društvenim mrežama, a posljednjom objavom je pokazala koliko zna biti opasno to što objalvjuje previše iz privatnog života.

Kosovarku čije pjesme na Spotifyu imaju preko 70 miliona pregleda jedan mali detalj je razotkrio šta je radila prije nego što je napravila fotografiju.

Oglasi

Lipina pikantna fotografija sa dokazima seksa u pozadini

Na storyju kojeg je objavila Lipa se može vidjeti u zelenoj širokoj majici te crnim tangama, međutim ono što privlači pažnju je ono što se nalazi u ogledalu.

Na fotografiji se možee vidjeti stražnji dio kupaonice, gdje se pojavljuje tuš, nedavno korišten s još uvijek tragovima pare. No, najupečatljiviji su otisci ruku na njemu, kao da je netko bio poduprt, također, ima ih nekoliko, pa bi mogli biti od dvije različite osobe.

Znajući da ona ima dečka, inžinjera Romaina Gavrasa, njegovi pratitelji nisu se libili istaknuti ono što je očito, a to je da su upravo imali seksualni odnos.

Dua Lipa u društvu svoje majke Anese

Kavras i Lipa su zvanično u vezi od februara prošle godine, a njihova ljubav djeluje jača nego ikad što potvrđuju i objave na društvenim mrežama.

Inače, ova 27-godišnjakinja je jednim dijelom i Bosanka pošto njena majka Anesa vodi porijeklo iz BiH pa je u Sarajevu provela jedan dio agresije, poslije čega je otišla u London.

Oglasi