Tošić se oglasio po prvi put nakon što ga je Karleuša optužila za nasilje u porodici

Objavio poruku na Instagramu

Tošić se oglasio po prvi put nakon što ga je Karleuša optužila za nasilje u porodici

Endin Čaušević

Bivši srbijanski fudbaler Duško Tošić ponovo je u centru skandala zbog dešavanja sa suprugom Jelenom Karleušom.

Tošić je prije nekoliko dana završio u policiji na ispitivanju nakon što ga je prijavila njegova supruga. Jelena tvrdi da ju je Duško udario i zbog toga je odlučila da prijavi svog supruga za nasilje u porodici.

Ipak, bivši fudbaler odlučio je po prvi put javno da se oglasi nakon svih dešavanja, te je poručio jasno da on nije nasilnik.

"Poštovani pratioci, prijatelji i pripadnici medija. Obično ne volim da se obraćam ovim putem pošto smatram da moje ime, lik i djelo treba da bude vezano isključivo za sportsku priču i dobra humana djela. Ispratio sam šta većina medija objavljuje posljednjih dana i zato sam primoran da se obratim na ovaj način", napisao je Tošić i dodao.

"Ljudi koji me poznaju znaju da sam ja čovjek koji se uvijek trudi da bude gospodin ma gdje god bio i šta god radio. Zato bih htio da znate da ću i ovog puta ostati dosljedan sebi, ignorisat ću izmišljotine i čekati da vjetar protiv mene prođe".

Opis nije dostupan.

Tošić je demantovao da je udario Jelenu, ali je pored toga dobio zabranu prilaska koja je jučer produžena na 30 dana.

Na kraju je poručio da se sva pažnja sada treba usmjeriti ka Đokoviću koji prolazi kroz pravu dramu u Melbourneu.

"Smatram da bismo svi trebali da preusmjerimo svoje misli i energiju našem najboljem sportisti Novaku Đokoviću i stanemo svim srcem uz njega. Slično sam prošao u Kini i pretpostavljam kako mu je", zaključio je Tošić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi