NBA ikona grize glumicu za stražnjicu, video je odmah postao viralan

Wade na odmoru sa suprugom

NBA ikona grize glumicu za stražnjicu, video je odmah postao viralan

Edmir Škorić

Bivša NBA zvijezda uživa tokom odmora na Mallorci, a društov mu pravi supruga Gabrielle Union.

Trostruki osvajač NBA prstena je uspješnu karijeru počeo 2003. godine kada ga je Miami Heat izabrao kao peti pick u prvoj rundi drafta. Za Miami je igrao do 2016. godine, kada je prešao u Chicago Bullse, a igrao je još za Cleveland Cavaliers, prije nego je karijeru okončao u omiljenom dresu Miamija 2019. godine.

Sa Heatom je osvojio tri NBA naslova, 13 puta je nastupao na All-Starsu, a 2006. godine je proglađšen za MVP-a NBA finala. Dvije godine kasnije osvojio je i zlato na Olimpijskim igrama.

U međuvremenu je 2021. godine postao suvlasnik Utah Jazza. Wade je naravno velika zvijezda u svijetu i privlači pažnju gdje god se pojavi, a jednako popularna je i supruga Gabrielle (49). Par je zajedno od 2014. godine i imao dvoje djece.

Tokom ljetovanja na Ibizi, gdje su zaista uživali u svakom trenutku, Gabrille je korsitila fantastične poglede da napravi selfie. I dok se pripremala za selfie, Wade joj je prišao s leđa i ugrizao je za stražnjicu.

Oglasi

Ovaj "mesožderski" potez Wadea ubrzo je Gabrille objavila na društvenim mrežama i tako sve nasmijala.

Američka glumica i manekenka se proslavila glumeći u televizijskoj seriji Pod istim krovom, a karijeru je počela 1993. godine.

Kasnije je glumila u još nekoliko televizijskih serija, sve dok nije dobila prvu ulogu u filmu Ona je sve to, 1999. godine.

Do danas glumila je u mnogim filmovima i televizijskim serijama. Među njenim poznatim filmovima je uloga navijačice, gdje glumi zajedno s Kirsten Dunst u filmu Punom snagom, cure. Glumila je i u filmu Zločesti dečki 2 zajedno s Willom Smithom i Martinom Lawrenceom.

Oglasi

Također je glumila i u filmovima Oslobodi nas Eve i Od kolijevke do groba. Posljednji film u kojem je glumila je Razmišljaj kao muškarac iz 2012. godine.