Dybala izvrijeđao djevojke, pa se skrasio sa bivšom

Nije dugo bio sam

Dybala izvrijeđao djevojke, pa se skrasio sa bivšom

O. Lekić

Fudbaler Juventusa Paulo Dybala (24) imao je nedavno zanimljiv istup u javnosti.

Njemu očigledno nisu prijali usamljeni dani, pa je sve djevojke izjednačio rečenicom kako ga one vide samo zbog činjenice da ima novca i da mu zbog toga prilaze.

"Djevojke mi često prilaze. Ne vjerujem da to žele i da me vole, samo žele iskoristiti činjenicu da sam poznat. Veliki broj vrhunskih fudbalera su sami jer je teško povjerovati u iskrenost žena", rekao je Dybala.

Međutim, nekoliko dana kasnije Dybala je završio sa bivšom djevojkom. Božić je proveo u društvu porodice i argentinskim modelom Antonellom Cavalieri (23).

Paulo se sa novom-starom djevojkom pohvalio na društvenim mrežama i potvrđeno je da su ponovo zajedno, nakon nekoliko mjeseci pauze.

Prethodno je ovaj dvojac bio u petogodišnjoj vezi. Uslijedio je raskid, ali očigledno da njihova ljubav ne blijedi i da bi se uskoro moglo očekivati nešto više.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi