Džemaili i Erjona Sulejmani se rastali na najgori način

Žestoka svađa

Džemaili i Erjona Sulejmani se rastali na najgori način

Endin Čaušević

Ljubitelji fudbala će pamtiti Evropsko prvenstvo koje se igralo u Francuskoj prošle godine iz mnogih razloga, a jedan od njih je i zanosna Erjona Sulejmani.

Utakmice reprezentacije Švicarske pratile su se najviše zbog atmosfere na tribinama koju je redovno "palila" sada već bivša supruga Blerima Džmailija. Erjona je proglašena za najseksipilniju ženu fudbalera na tadašnjem Evropskom prvenstvu što je dobro iskoristila za svoju promociju.

Ipak, njena ljubav sa Džemailijem je pukla što je potvrdio i švicarski fudbaler. Džemaili je u razgovoru za tamošnje medije izjavio da on Erjona više nisu zajedno, te da su odlučili da se razvedu. Navodno, razlog za to je žestoka svađa zbog koje je Erjona zaprijetila Džemailiju da će mu oduzeti starateljstvo nad sinom.

Erjona će uskoro izdati i knjigu u kojoj će otkriti mnoge tajne vezane za fudbalere i njihove ljepše polovine. Knjiga se čeka s velikim nestrpljenjem s obzirom da je sada već bivša Džemailijeva supruga najavila da je otkrila mnoge pikanterije u svojoj knjizi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi