Džumhurova djevojka pokazala kako ostaje u formi
Foto: Instagram

Dejana vrijedno radi na svom tijelu

Džumhurova djevojka pokazala kako ostaje u formi

E. Čaušević

Najbolji bosanskohercegovači teniser Damir Džumhur već nekoliko mjeseci je u ljubavnoj vezi sa srbijanskom manekenkom Dejanom Živković.

Nakon što je Džumhur prije nekoliko mjeseci potvrdio da je pronašao novu ljubav u svom životu njegova forma je išla uzlaznom putanjom. Dejana bodri našeg tenisera na gotovo svakom meču, a odsutna je samo kada ima neodložive obaveze prema svom poslu.

Srbijanska manekenka je na svom Instagram profilu objavila zanimljiv video na kojem je odlučila pokazati kako vrijedno trenira na svom tijelu što je veoma bitno za posao kojim se bavi djevojka bh. tenisera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi