EA Sports objavio listu 10 najjačih igrača na FIFA 17

Oni imaju najbolju snagu na igrici

EA Sports objavio listu 10 najjačih igrača na FIFA 17

Endin Čaušević

Mnogi ljubitelji fudbalskih igrica s nestrpljenjem očekuju novu igricu EA Sportsa - FIFA 17.

Prethodnih sedmica FIFA 17 nalazi se u centru pažnje jer mnoge ljubitelje ove igrice zanima koje promjene je EA Sports napravio, te kakve ocjene imaju igrači. Sve dok igrica ne izađe u javnost, EA Sports svakodnevno otkrije nove zanimljivosti iz FIFA 17.

EA Sports danas je otkrio listu od deset igrača koji imaju najveću ocjenu u snazi, odnosto TOP 10 najjačih fudbalera na FIFA 17.

Na listi se nalaze: Kendall Watson (Vancouver Whitecaps), Florian Ballas (Dynamo Dresden), Colin Bonner (Dallas), Hakeem Araba (Falkenberg), Jannik Vestergaard (Borussia M.), Wilfried Bony (Stoke), Abdoul Ba (Lens), Roman Torres (Seattle), George Elokobi (Colchester) i Adebayo Akinfenwa (Wycombe Wanderers).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi