Vrući snimak iz kreveta razuzdane profesorice: Sport joj nikad neće donijeti toliko novca
Ebanie Bridges polako boks šalje u zaborav i potpuno se posvetila skidanju na online platformama (Foto: Screenshot)

Ebanie u centru pažnje

Vrući snimak iz kreveta razuzdane profesorice: Sport joj nikad neće donijeti toliko novca

Midhat Šljivak

Atraktivna Australka, 36-godišnja Ebanie Bridges, sve je više u centru pažnje zbog golišavih snimaka na platformama za odrasle i ova profesorica matematike iz Sydneya pali društvene mreže.

Ebanie Bridges je u svijetu borilačkog sporta postala poznata prije gotovo tri godine kada je donijela odluku da napusti mjesto profesorice matematike u Sydneyu te se presila u Englesku kako bi podigla boksersku karijeru na veći nivo.

To je i uspjela. Ebanie je uspjela doći i do IBF pojasa prvakinje svijeta bantam kategorije, no mnogo veću pažnju izaziva golišavim fotografijama i snimcima.

Sve je počelo kada je prsata Ebanie prvi put došla na vaganje u donjem rublju. To je napravilo haos među publikom, a i na društvenim mrežama.

Porom je Ebanie bila sve žešća u svojim javnim nastupima. Na kraju je odlučila i da zarađuje od toga te je otvorila profil na platformama gdje zarađuje dodatni novac.

Ovih dana je podijelila vrući video iz kreveta. Pokazala je sve obilne i bujne grudi i rasplamsala je mušku maštu.

Oglasi

"Upoznavanje mojih fanova je najbolji dio ovog posla", poručila je Ebanie.

Bokserska karijera za Plavu bombarderku definitivno je sada u drugom planu i pitanje je kako će se ove stvari odraziti na njene naredne nastupe.

Ebanie je do prije dvije godine radila kao profesorica matematike u jednoj srednjoj školi. Ipak, shvatila je da se od te plate ne može živjeti baš najbolje, pa se okrenula boksu, a sada i skidanju.

[twitter]https://twitter.com/EbanieBridges/status/1611797592979181568[/twitter]

Trenutno je Ebanie vlasnica pojasa IBF prvakinje svijeta bantam kategorije i vidjet ćemo hoće li ovu titulu uspjeti zadržati jer je sada poprilično posvećena drugim stvarima.

U karijeri je ova profesorica matematike odradila 10 borbi i ima učinak od devet pobjeda i jednog poraza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi