Editor's Choice jasan - LG je vaš najbolji izbor

Inovacijama oduševili javnost

Editor's Choice jasan - LG je vaš najbolji izbor

Endin Čaušević
Teme:

LG je svojim inovacijama oduševio javnost i “okitio” se prestižnim Editor’s Choice nagradama za najbolji model i platformu

Novu 2019. godinu želite započeti na najsavremeniji način - sa kristalno čistim bojama prikaza, dubokim kontrastom, prikazom koji naprosto ostavlja bez daha i u vašim omiljenim sadržajima uživati u najvišoj mogućoj kvaliteti prikaza? Predstavljamo vam LG OLED55B8SLC - model koji je obilježio 2018. godinu, osvojivši prestižne nagrade i priznanja, sa idealnim omjerom cijene i kvalitete za vaše potpuno zadovoljstvo.

Ovaj vrhunski model sa superiornom kvalitetom slike i iznimnom funkcionalnošću je osvajač laskave “Editor’s Choice” nagrade za najbolji TV ispod £1500. Njegov vrhunski dizajn i provjeren kvalitet je naprosto impresionirao korisnike, a činjenica da emitira svaku verziju HDR-a dostupnu na tržištu potvrđuje da finalni prikaz doseže savršenstvo.

Sa besprijekornim nivoima crne, fenomenalnim detaljima sjenki i preciznim HDR pixelima, gledanje filmova u udobnosti vašeg doma će moći parirati kvaliteti kino platna. Njegove brojne prednosti i dodir futurističkih dodataka je rezultiralo sa prestižnim modelom koji je pokupio simpatije korisnika što ga je stavilo na prvo mjesto u svojoj kategoriji.

Međutim, LG B8 nije jedini LG-ev proizvod koji se može pohvaliti “Editor’s Choice” nagradom u 2018. godini. Brzina, efikasnost i funkcionalnost WebOS-a je ovu platformu lansirala na prvo mjesto u svojoj kategoriji - najbolja Smart TV Platforma 2018.!

Kroz protekle godine, tim LG inžinjera je naporno radio na usavršavanju ove platforme, te je finalni rezultat vrhunska, jednostavna i efektivna platforma koja se idealno uklapa u ukuse svih korisnika. Sa fantastičnim Magic Remote-om, navigacija kroz sistem je izuzetno glatka i brza, dok interface ostaje čist i jednostavan za korištenje, zbog čega je ovaj sistem kompaktan i maksimalno učinkovit. LG WebOS će biti idealan za sve članove porodice, koji msa svojom jednostavnošću pruža fantastično iskustvo za sve korisnike.

Sve što nam je preostalo je da se prepustimo provjerenoj kvaliteti najbolje platforme i modelom sa savršenim omjerom cijene i kvalitete, koji zasigurno zaslužuju vaše povjerenje. Ove fenomenalne komade tehnologije potražite u našim prodavnicama, a lokacije možete pogledati OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi