Eiffelov toranj odgovorio Zlatanu Ibrahimoviću

"Ja sam Toranj, a ne ti"

Eiffelov toranj odgovorio Zlatanu Ibrahimoviću

Endin Čaušević

Fudbaler PSG-a Zlatan Ibrahimović jučer je izjavio da će ostati u ovom klubu samo ako njegovu statuu stave umjesto Eiffelovog tornja.

Nakon jučerašnje pobjede PSG je i teoretski osigurao odbranu titule, a četiri gola na toj utakmici postigao je Ibrahimović. Šveđaninu na kraju ove sezone ističe ugovor sa PSG-om, te će najvjerovatnije napustiti prvaka Francuske.

Novinare u Francuskoj zanimalo je da li će Zlatan ostati u PSG-u, a on je izjavio da će potpisati novi ugovor samo u slučaju da stave njegovu statuu umjesto Eiffelovog tornja.

Ipak, danas je Ibrahimović dobio odgovor od ljudi koji su zaduželi na održavanje Eiffelovog tornja. Zanimljiva poruka osvanula je na Twitter profilu Eiffelovog tornja.

"Sviđa mi se tvoja šala Zlatane i pogled je predivan na Pariz odavde. Ali, ja sam Toranj, ne ti", pisalo je na zvaničnom profilu Eiffelovog tornja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi