Bivša reprezentativka BiH zarobila srce šest godina mlađoj zvijezdi Premiershipa

Engleski mediji im posvetili dosta pažnje

Bivša reprezentativka BiH zarobila srce šest godina mlađoj zvijezdi Premiershipa

Admin Čaušević

Kada neki fudbaler stigne u Premiership, engleski mediji odmah počnu da rove po njegovom privatnom životu.

Nova zvijezda engleskog fudbala mogao bi biti Dejan Kuluševski koji je posljednjeg dana prijelaznog roka prešao iz Juventusa u Tottenham.

Kulusevski je rođen 2000. godine, a danas su se engleski mediji raspisali o njegovoj šest godina starijoj djevojci, Eldini Ahmić.

Eldina je svojevremeno bila i reprezentativka BiH. Prošla je omladinske selekcije našeg nacionalno tima, a povremeno je nastupala i za seniorsku selekciju.

Inače, 27-godišnjakinja već neko vrijeme nastupa za ekipu IF Brommapojkarna koja se takmiči u švedskom prvenstvu.

"Otac Kuluševskog je iz Sjeverne Makedonije, ali on igra za Švedsku, dok njegova djevojka Eldina Ahmić igra za zemlju svojih roditelja – Bosnu i Hercegovinu, navodi se u tekstu koji je objavio Daily Star.

Tottenham je posudio Kulusevskog do kraja sezone 2022/23 za 10 miliona eura. Ukoliko se ispune određeni uslovi londonski klub će biti obavezan da otkupi ugovor mladog ofanzivca za dodatnih 35 miliona eura.

Top Komentari

tip
Kulusevski 2000. godiste? Ja sam mislio da je 1971. Raspada se lik.
3 2
Thierry.Henry
Talent,Ali nije se U Italiji snasao protiv salernitane itd..tesko da ce svojom igrom doci do izrazaja U engleskoj i pored engleske odbrane..Bas tesko...jer svak ima svoj ukusu, Ali Po meni je Bas trom i nekako hinjav..
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi