Električar tužio košarkaša Bullsa jer se udebljao

Bizarno

Električar tužio košarkaša Bullsa jer se udebljao

Edmir Škorić

Teška povreda najboljeg košarkaša Chicago Bullsa Derricka Rosea (24) jednom navijaču je donijela desetine kilograma viška!

Naime, američki portal Bleacher Report je prenio vijest kako je 25-godišnji Matthew Thompson, muškarac iz Illinoisa, podnio tužbu protiv Rosea zbog toga što je prekomjerno jeo i postao pretio nakon Roseove povrede.

 

Thompson, inače električar po zanimanju, tvrdi da je Roseovo pucanje ligamenata lijevog koljena utjecalo na njegov mentalni slom i emocionalni stres, zbog čega je previše jeo i na kraju dobio probleme s tjelesnom težinom. 

 

Inače, još nije poznato hoće li Rose igrati u doigravanju, a posljednji put je igrao prošle godine. 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.