Kontroverzna pjevačica ponovo u zagrljaju srpskog fudbalera - Divlji snimci iz kreveta se pamte

Ema Radujko ponovo aktivna

Kontroverzna pjevačica ponovo u zagrljaju srpskog fudbalera - Divlji snimci iz kreveta se pamte

Midhat Šljivak

Reprezentativac Srbije i član španske Valencije, Uroš Račić (25), ponovo se povezuje s kontroverznom srpskom pjevačicom Emom Radujko (19). Par je navodno ponovo zajedno nakon kraćeg prekida kojeg su imali.

Fudbaler Uroš Račić i kontroverzna tiktokerka i pjevačica Ema Radujko navodno su ponovo zajedno. Nekoliko mjeseci nakon raskida šuška se da je par ponovo zajedno, ali to nije potvrđeno.

Ema Radujko je započela vezu s Račićem tokom 2022. godine. Javno su iskazivali svoju ljubav koja je potom nakratko prekinuta.

Ipak, atraktivna 19-godišnjakinja nije mogla zaboraviti lude noći s Urošem. Navodno su ponovo zajedno, ali još uvijek nema zvanične potvrde za ovu informaciju.

Divlje scene iz kreveta i nezaboravne žestoke akcije koje su čak i javno objavljivali očigledno nisu mogli da prebole pa su odlučili pokušati ponovo.

Oglasi

Ema Radujko je izuzetno kontroverzna ličnost. Poznata je po brojnim skandalima još dok je bila maloljetna, a loše klinke su očigledno dopadaju Račiću koji je uspio zavesti tada 18-godišnjakinju.

Uroš Račić je fudbalsku karijeru počeo u redovima beogradske Crvene zvezde, a član Valencije je od 2018. godine. Španski klub ga je platio 2.2 miliona eura.

Srpski fudbaler je jedno vrijeme bio standardan član prve ekipe velikana s Mestalle, ali je prošlu sezonu odigrao na posudbi i portugalskoj Bragi.

Također, išao je na posudbe u Tenerife i Famalicao, no ovog ljeta se ponovo vraća među Šišmiše.

Za reprezentaciju Srbije Uroš Račić je debitovao 2021. godine i za Orlove je nastupio u 11 utakmica.

Oglasi