Jedna od najljepših žena na svijetu krala poglede na utrci Formule 1: "Tražim muža"

Emily je bila u centru pažnje

Jedna od najljepših žena na svijetu krala poglede na utrci Formule 1: "Tražim muža"

Edmir Škorić

Američka manekenka Emily Ratajkowski (31) bila je među zvijezdama koje su prisustvovale Grand Prixu Formule 1 u Miamiju.

Nizozemski vozač Max Verstappen slavio je na Velikoj nagradi Miamija u petoj utrci sezone Formule 1, čime je povećao prednost u ukupnom poretku.

Iako je prethodno u kvalifikacijama bio tek deveti, aktuelni šampion se brzo probio naprijed i još jednom maestralnom vožnjom došao je do novog trijumfa, ukupno 38. u karijeri.

Iza sebe je ostavio Meksikanca Sergija Pereza, još jednog člana Red Bulla, koji je imao pol poziciju, a na kraju ipak gledao u leđa mnogo poznatijeg kolege. Treći je bio Fernando Alonso u Aston Martinu.

Utrka u Miamiju okupila je niz velikih imena. Zvijezde poput Shakire, Toma Cruisea, Rogera Federera, Vin Diesela, Elona Muska ili sestara Venus i Serene Williams također su bile pored staze.

Među sretnicima koju su uživo pratili Formulu 1 u Miamiju bila je i Emily Ratajkowski, koja je mnoge svoje fanove zabavila objavivši video prije dolaska na utrku, a njena poruka bila je: "Na putu za Formulu 1. Tražim muža na utrci u Miamiju", snimajući se kako pjeva pjesmu od Beyonce.

Oglasi

Američka bivša glumica, rođenda u Londonu, slovi za jednu od najpopularnijih žena u Sjedinjenim Državama. Nedavno je pozirala za modni magazin "Homme Girls", te je govorila o svojoj seksualnosti i šta je privlači kod drugih osoba.

"Oduvijek sam bila neko koga više privlači energija nego fizički izgled", objasnila je manekenka, rekavši da bi bila spremna da hoda sa ženama.

"Čekam da se pojavi ona prava", dodala je 31-godišnjakinja koja tvrdi da je biseksualna i da smatra da heteroseksualne osobe ne postoje.

Povezivao je se s nekoliko muškaraca u posljednje vrijeme, ali jedna od najljepših žena na svijetu tvrdi da je trenutno i dalje sama i da nema nikoga.

Oglasi