Bivši junior Bosne preminuo samo sedam dana nakon smrti svog oca

Od posljedica koronavirusa

Bivši junior Bosne preminuo samo sedam dana nakon smrti svog oca

E. Čaušević

KK Bosna danas je saopštila tužne vijesti da je preminuo nekadašnji košarkaš sarajevskog kluba Emir Bešović.

Bešović je nekada igrao u dresu sarajevske Bosne u omladinskim kategorijama, a preminuo je danas od posljedica koronavirusa.

Bivši član Bosne imao je svega 31 godinu i preminuo je samo sedam dana kasnije nakon njegovo oca Zuhdije.

Njegov otac ukopan je 8. marta, a Bešović je već tada bio u bolnici. Nažalost, nije uspio da pobijedi bitku s koronavirusom, te je jutros preminuo.

Ova vijest je itekako uzdrmala Hrasnicu gdje je živio sa svojom porodicom, te niko ne može da vjeruje da su u svega sedam dana razmaka preminuli otac i sin.

"Sa velikom tugom obavještavamo javnost da je bivši junior KK Bosna Emir Bešović, preselio na bolji svijet od posljedica zaraze Covid-19", saopštili su iz Bosne.

Sa velikom tugom obavještavamo javnost da je bivši junior KK "Bosna" Emir Bešović, preselio na bolji svijet od posljedica zaraze Covid-19. El- Fatiha

Posted by KK BOSNA on Saturday, March 13, 2021

Top Komentari

dinass
Sad neka se stide svi koji tvrde da korona ne postoji zato sto im je lakse biti idiot nego odgovoran.Neki dan u Travniku 2 brata,sada u Sarajevu otac i sin od 30godina.Od cega umire pola porodice u 7 dana strucnjaci?Braca iz Travnika su bili 73. i 79. godiste.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi