Emir Spahić ušao u politiku
Foto - DUSTRA

Pridružio se stranci

Emir Spahić ušao u politiku

Midhat Šljivak

Nekadašnji kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine Emir Spahić odlučio je da se oproba u političkim vodama.

Spahić je postao član stranke koja nosi naziv DUSTRA, odnosno Dubrovačke stranke, koja se zalaže za dobrobit građana ovog hrvatskog grada.

Ova stranka je na zanimljiv način predstavila Spahića.

"A sad, ako već niste, udobno se smjestite, uzmite vašu jutarnju kavu, pripremite vaš omiljeni pjenušac na hlađenje, ukližite na kauč, stavite noge na stol, poljubite vašu bolju polovicu i nazdravite. Godinama ministar obrane u najjačim ligama svijeta, legendarni kapetan i ikona kako na terenu tako i izvan njega. Uvijek beskompromisan i srčan, naš gigant Emir Spahić".

Spahić je rođen u Dubrovniku prije 40 godina i imao je sve uslove da postane član ove stranke u kojoj su isključivo ljudi rođeni u ovom hrvatskom gradu.

Top Komentari

Bhf111
Ne znam zasto mu je ovo trebalo. Mozda da ukalja svoje ime
3 5
Pajver
I on ima šanse u HR politici isto kao i krme u teheranu
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti