Emmanuel Eboue nije izvršio samoubistvo!

Demantovao medije

Emmanuel Eboue nije izvršio samoubistvo!

Endin Čaušević, foto: EPA

Nekadašnji fudbaler Arsenala, Emmanuel Eboue, šokirao je fudbalsku javnost kada je otkrio da više nema novca, te da je nakon razvoda ostao bez ičega, a uz to da je zaražen i HIV-om.

Eboue je priznao da boravi kod svoje prijateljice i da razmišlja o tome da oduzme sebi život. Iako je zaradio milione na kraju su mnogi iskoristili njegovu naivost da bi Eboue na kraju ostao bez ičega. Ipak, pomoć mu je pružio njegov bivši klub Galatasaray koji je ponudio Eboueu posao u omladinskim kategorijama ovog kluba.

No, nakon što je sve dobro krenulo za ovog nekadašnjeg fudbalera danas se u javnosti pojavila informacija da je Eboue mrtav. Mnogi mediji objavili su da je nekadašnji Arsenalov fudbaler izvršio samoubistvo, ali se ispostavilo da te informacije nisu tačne.

Ubrzo se oglasio i Eboue koji je priznao da je šokiran što je neko izmislio da je mrtav, te da ga je nazvao veliki broj ljudi da provjeri da li je to tačno. Eboue se trenutno nalazi u Obali Slonovače gdje učestvuje na jednom od fudbalski turnira.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti