End It With Speed - Nike fudbalski spektakl okupio ljubitelje fudbala u Sarajevu

End It With Speed - Nike fudbalski spektakl okupio ljubitelje fudbala u Sarajevu

E. Čaušević

Kompanija Sport Vision i brend Nike, zajedno sa fudbalerima FK Sarajevo 18.4.2019. organizovali su fudbalsko takmičenje u Sarajevu na platou ispred SCC-a, sa početkom od 19h.

Prijavljeni učesnici imali su priliku da odmjere snage sa fudbalerima FK „Sarajevo“ – Aleksandrom Sofroncem, Alenom Mustafićem i Nathanom Crepaldi de la Cruzom.

Svi zainteresovani su imali priliku da se prijave putem Sport Vision facebook stranice ili Instagram. Prijavljeni učesnici imali su priliku da se kroz nadigravanje sa profesionalcima, uvjere u poboljšane performanse novih Nike Mercurial kopački koje doprinose poboljšanju igre.

Najuspješnijim među njima dodijeljene su i specijalne nagrade.

Prvo mjesto osvojio je Bilalu Paćerizu čija je vještina nagrađena Sport Vision poklon vaučerom u vrijednosti od 200 KM. Drugoplasirani Elmin Arnaut osvojio je Nike Mercurial patike za fudbal, dok je trećeplasirani Ajdin Bajgurić osvojio Nike fudbalsku loptu.

Specijalni i uvijek rado viđen gost na ovom događaju je bio i virtuoz na lopti, football freestyler – Samir Salčin koji je izvedbom svojih aktobacija sa loptom izazvao oduševljenje prisutnih.

I ovog puta Sport Vision i Nike su organizovali spektakularno fudbalsko druženje, a ujedno i upoznavanje sarajevske publike sa novom Nike Mercurial Superfly fudbalskom kolekcijom a samim tim i da se sami uvjere zašto su Mercurial kopačke savršene kopačke za igrače kao što su Ronaldo, Mbappe i Lieke Martens.

Još jedan #EndItWithSpeed fudbalski spektakl je uspješno organizovan, a nekoliko fotografija sa sinoćnjeg događaja ostavljamo u nastavku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi