Englez se kladio na Vels i sada slavi ogroman dobitak
Foto: EPA

Dobio 24.000 funti

Englez se kladio na Vels i sada slavi ogroman dobitak

Midhat Šljivak

Jedan engleski kladioničar dugo će pamtiti nastup selekcije Velsa na Evropskom prvenstvu u Francuskoj.

Velšani će za nekoliko dana igrati u polufinalu protiv Portugala, a među četiri najbolje selekcije su stigli pobjedom nad Belgijom od 3:1.

Kladioničar je bio dovoljno hrabar da uloži novac na Vels. Iako su bili potpuni autsajderi protiv Crvenih đavola, 40 funti je oprostio i uložio ih je na kvotu 600/1.

Pored pobjede Velsa, na tiketu je imao i da Radja Nainggolan daje gol. Belgijanci su njegovim golom poveli, no na kraju je Vels slavio s 3:1, a najviše razloga za slavlje imaće kladioničar koji je inkasirao 24.000 funti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi