Englezi dobili poruku pred finale: Iz Dortmunda s ljubavlju

Navijači iz Dortmunda se odlučili našaliti

Englezi dobili poruku pred finale: Iz Dortmunda s ljubavlju

Midhat Šljivak

Sutra se u Londonu igra veliko finale Lige prvaka između Bayerna i Borussije, a na interesantan način su iz Dortmunda odlučili da se našale pred finale.

Napravili su nekoliko fotografija ležaljki na kojima su peškiri sa motivima tima iz Dortmunda, a ležaljke su smještene na značajnijim londonskim lokacijama.

Na fotografiji imenovanoj kao "Iz Dortmunda s ljubavlju", postavili su zanimljivu poruku.

"Nadali ste se engleskom finalu, ili bar punom stadionu zgodnih Španjolki. Umjesto toga ste dobili Švabe. Zabavite se", stoji u poruci.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.