Zašto Haaland nema djevojku? Večeras će u krevet sa njih tri!

Norvežanin je top tema

Zašto Haaland nema djevojku? Večeras će u krevet sa njih tri!

Admin Čaušević

Erling Haaland je mamac za mnoge ljubiteljice fudbalera.

Mlad, popularan, zarađuje ogroman novac i jedan od najboljih na svijetu sa svoje 22 godine i neko ko oduševljava iz utakmice u utakmicu.

Norvežanin je vjerovatno najbolji fudbaler svijeta koji nema djevojku. Privatni život drži daleko od očiju javnosti, ali se špekuliše da mu je srce slomljeno iz jedne od prethodnih veza.

Internetom je počela kružiti njegova izjava iz vremena kada je igrao za Borussiju Dortmund o njegovoj bivšoj djevojci.

"Žalila se jer nisam imao dovoljno vremena za nju. Jednom me pitala da biram između nje i fudbala. Ponekad mi nedostaje", navodna je izjava sjajnog napadača.

Oglasi

U današnjem duelu protiv Manchester Uniteda, Haaland je stigao do svog trećeg hat-tricka u tri posljedna domaća meča što do sada nije uspjelo niti jednom igraču u Premiershipu.

Upravo iz tog razloga Haaland će večeras leći sa tri "djevojke" jer kako je sam jedne prilike rekao njegove djevojke su lopte s kojim postiže hat-trick.

"Spavam sa loptama s kojim postignem svaki hat-trick. Legnem u krevet i dobro se osjećam s njima. Gledam ih svaki dan, one su moje djevojke", kazao je svojevremeno napadač.

Inače, na internetu se može pronaći jedna Haalandova fotografija u ženskom društvu. Iako mnogi misle da je u pitanju njegova djevojka to nije slučaj.

Naime, riječ je o zajedničkoj fotografiji sa sestrom Gabrielle koja je sretno udata i majka jednog djeteta, ali ne krije svoju ljubav prema bratu.

Haaland je očigledno najviše fokusiran na fudbal što i govore njegove partije u dosadašnjem dijelu sezone. Na 11 mečeva je postigao nevjerovanih 17 golova.

Top Komentari

SarajFK
Sta ce njemu djevojka kada se zna da on voli biti djevojka drugima momcima.
2 6
Mostarac94
Mozda je gay?
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi