Bh. reprezentativac uživa u "gradu ljubavi"

Puni baterije

Bh. reprezentativac uživa u "gradu ljubavi"

A. Čaušević

Božićni i novogodišnji praznici znači pauza u većini evropskih liga. 

Višesedmičnu pauzu fudbaleri koriste da napune baterije i posjete neke od svjetski poznatih lokacija.

Na pauzi je i Ermedin Demirović koji ima sasvim solidnu polusezoni u Bundesligi u dresu Freiburga.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CX6G4j7tmjt/[/instagram]

Demirović novogodišnje praznike provodi u Parizu. U gradu ljubavi društvo mu pravi djevojka Sandra.

Sandra, koja je inače iz Srbije, je na Instagramu objavila nekoliko fotografija i storyja kako se lijepo provodi sa bh. reprezentativcem.

Oglasi

[instagram]https://www.instagram.com/p/CSw-ygGj7pg/[/instagram]

Inače, Sandra i Ermedin su već dugo godina u vezi i ovo nije prvi put da su u Parizu gdje su također bili prije nekoliko godina.

Demirović je prvi dio sezone završio bez postignutog gola i sa samo jednom asistencijom, za nadati se da će na proljeće imati mnogo efikasniji učinak.

Top Komentari

celikze
Kako ove vlahnje ove nase glavonje oberlate.Rasiri noge osjeti mrs i kao pasce leta za njom.Ovo je do roditelja bolan bolan pa odmalena im trubim nema vlaha i tacka.
4 3
Ade1
Puni baterije za klupe
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi