ERONET lansirao nove SMART tarife

ERONET lansirao nove SMART tarife

O. Lekić

Od 1.6.2022. godine, ERONET-ova ponuda bogatija je za nove tarifne modele, kreirane kako bi najbolje odgovorile potrebama i željama korisnika za potpunom povezanošću i komunikacijom.

Novi tarifni modeli dio su najboljih tarifa na tržištu u BiH - SMART tarifa, a dostupne su svim privatnim i poslovnim korisnicima.

SMART SURF namijenjena je onim korisnicima kojima nikad dosta gigabajta interneta. Čak 12 GB interneta uključeno je u mjesečnu naknadu uz odabir uređaja iz bogate ponude. Ako ni to nije dosta, a korisnik ne želi uzeti uređaj, količina mjesečnog interneta skače na nevjerojatnih 24 GB.

Ako ste s gigabajtima nešto umjereniji, a volite i razgovarati i slati sms poruke, tu je SMART TOTAL s najboljim omjerom minuta i giga; 6 GB interneta mjesečno i 1000 minuta razgovora. Kao i kod SMART SURF, ako se odlučite za opciju bez uređaja, broj gigabajta raste na 12 GB interneta mjesečno.

„Korisnici cijene jednostavnost ponude i tarifu koja je u startu točno ono što im treba. Zadržali smo postojeći, dobitni koncept SMART tarifa, ali smo još veći naglasak stavili na potrebe korisnika da neometano surfaju internetom i ostaju povezani na brojnim društvenim mrežama. Otud SMART SURF i SMART TOTAL, kojima se maksimalno mogu iskoristiti sve prednosti 4G mreže“, izjavio je Tomislav Ruk, izvršni direktor za marketing i prodaju HT ERONET-a.

Nove tarife upoznajte bolje na www.hteronet.ba.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi